В Миколаєві мобілізований солдат самовільно залишив частину та побив водійку тролейбусу

У Центральному районному суді м. Миколаєва постановлено вирок 33-річному чоловіку, який на момент вчинення кримінального правопорушення проходив військову службу за мобілізацією, проте самовільно залишив свою частину. Про це Интернет-изданию МедиаИнфо повідомили у прес-службі судового органу.

Ілюстративне фото

Повідомляється, що чоловіка було визнано винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). Судом встановлено, що чоловік перебуваючи на одній із зупинок громадського транспорту, з використанням нецензурної лексики намагався увійти до тролейбусу.

– Підійшовши до передньої двері, де перебувала водійка, яка хотіла викликати поліцію, щоб припинити його протиправні дії, він наніс їй удар в область голови від якого жінка впала. Після цього, чоловік наніс їй два удари ногою, підняв її телефон, що випав з рук, розбив його і залишив місце пригоди. В результаті його дій, потерпіла отримала легкі тілесні ушкодження. Обвинувачений беззаперечно визнав свою провину, – йдеться у повідомленні.

За результатами розгляду, суддя Сергій Медюк ухвалив, визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.296 КК України та призначити йому покарання у вигляді трьох років обмеження волі.

Джерело: Интернет-издание МедиаИнфо