Минулої доби на Миколаївщині горіли чотири транспортні засоби

Минулої доби в Миколаївській області двічі горіли транспортні засоби. Про це Интернет-изданию МедиаИнфо повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

– У першому випадку в Інгульському районі м. Миколаєва горів припаркований легковик Nissan, полум’я почало розповсюджуватись на розташовані поруч автомобілі Honda та Daewoo, тож вогнеборцям вдалось врятувати їх від знищення. Пожежу загасили на загальній площі 15 кв. м., – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що вдруге, поблизу с. Олександрівка Горохівської територіальної громади Баштанського району під час руху зайнявся брезент на причепі до автомобіля ГАЗ-330232. Проїжджачі повз водії намагались допомогти загасити власнику полум’я за допомогою вогнегасника, але це не дало результату і вони зателефонували на лінію 101. Враховуючи вітряну погоду на відкритій території, вогонь охопив всю автівку площею 8 кв. м та встиг перекинутись на суху траву (2 га). Для допомоги професійним рятувальникам залучалось відділення місцевої пожежної охорони “Горохівське”.

Підкреслюється, що загалом на пожежах працювало 8 вогнеборців, 2 одиниці техніки ДСНС. Причини встановлюються. На місцях для з’ясування обставин працювали співробітники правоохоронних органів.

Джерело: Интернет-издание МедиаИнфо